Erfafscheiding

Een nieuwe erfafscheiding kan direct de uitstraling van je tuin bepalen. Je kan kiezen uit verschillende materialen om jouw afscheiding te maken. Als je de afscheiding deelt met de buren dan moet dit in overleg gebeuren. Je kan ervoor kiezen om de tuinafscheiding samen te vervangen. Indien de afscheiding samen vervangen wordt moeten beide partijen de helft betalen. Als dit niet het geval is kan je besluiten om een schutting tegen de oude aan te zetten. Je hebt zo je eigen schutting en verantwoordelijkheid. Het voordeel is dat je mooi zelf kan bepalen wat voor een erfafscheiding er komt.

erfafscheiding

Kwaliteit bepaalt de levensduur van je erfafscheiding.

Een nieuwe erfafscheiding is geen investering die je doet om een paar jaar te overbruggen. Je wil graag nog lang kunnen genieten van de erfafscheiding. Een mooie oplossing is door te kiezen voor hardhout. Het is wat duurder dan goedkoop hout, maar daar komt bij dat hardhout gerust 25 jaar of langer meegaat. Als je goedkoop hout koopt dan kan je na 5 tot 8 jaar al een nieuwe schutting nodig hebben. Kies meteen voor kwaliteit en durf iets meer uit te geven. Het verschil verdien je al snel weer terug.

Erfafscheiding combineren met nieuwe tuinpoorten.

tuinpoorten

Als je een achterom hebt dan moet je nadenken over eventuele tuinpoorten. Tuinpoorten kunnen gebruikt worden om een achterom te maken. Er zijn verschillende poorten waaruit je kan kiezen. De meeste poorten zijn vrij massief en kunnen voorzien worden van een professioneel slot. Zo komen eventuele indringers niet zomaar binnen als je een tuinpoort geplaatst hebt. Sluit jouw tuin professioneel af met een tuinpoort die past bij je nieuwe erfafscheiding. Je hebt zo een nieuwe afscheiding die nog jaren meegaat!

 

Tuin Diverse