Informatie betreffende prieëlen

Een prieel in je tuin is handig om aan te schaffen. Het is eigenlijk een soort van tuinhuis en kan dienen als een soort verlengstuk van je woning, voor welke functie je dit dan ook gebruiken. Zo kun je er spullen in op slaan, maar je kunt ze ook gebruiken als extra ruimte om mensen uit te nodigen of je kunt ze laten dienen als buitenkeuken. Sowieso geef je met een prieel een meerwaarde aan je tuin. Je kunt ze verder in vele afmetingen en uitvoeringen vinden. Een groot voordeel is het feit dat ze je een groot uitzicht bieden door middel van de open zijkanten. Bovendien kun je op deze manier in elk denkbaar seizoen genieten van je tuin. De overkapping zorgt er namelijk voor dat je zelfs in het najaar warm, droog en uit de wind kunt zitten.

Het is echter wel belangrijk dat je een prieel onderhoudt. Dit zorgt ervoor dat het zijn lange levensduur behoudt en zijn mooie uitstraling tevens in stand houdt. Dit kun je doen door periodiek de prieel met lauwwarm water en zeepsop schoon te maken. Het beste kun je hiervoor een zachte borstel of spons gebruiken. Je kunt de prieel voor spoelen en naspoelen met veel water en deze hierna afnemen met een zachte doek. Het is belangrijk om geen harde borstel, schuurmiddel en oplosmiddel te gebruiken. Dit geeft schade aan je prieel. Je kunt wel voor het gemak kiezen voor een hogedrukspuit met matige druk.

 

Een voorbeeld van een website die prieelen en andere tuinmeubelen aanbiedt is Prieel. Bij Fonteyn kan er advies gegeven worden over de maat, kleur, vorm en het materiaal. Door het open latwerk van de prieelen kun je het aankleden met de meest prachtige planten en bloemen voor een romantische touch. Hierdoor kun je je tuin extra sfeervol maken. Je kunt ze bij Fonteyn in allerlei soorten en maten vinden. Zo kun je ze geheel open aanschaffen zodat je er tijdens warme zomerdagen extra van kunt genieten, maar je kunt ook de soorten kopen met meerdere wanden waardoor er meer sprake is van beschutting. Bovendien zijn de prieelen gemaakt van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor kan het extra lang mee gaan waardoor je je hele leven hiervan kunt genieten.

Tuin Diverse
Tags: